Marijje Rasker

Trainer

Marijje (1973) "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan."

Altijd buiten, trainer, moeder van 2 bijna volwassen meiden, enthousiast, energiek, bewegelijk, druk en soms wat stil. Verzot op bitterballen, wijntjes & gezelligheid. Altijd te porren voor een rondje mountainbiken, stukje hollen, gekkigheid, sauna en avontuur.

Stilstaan is geen optie, reflectie en bewustzijn geven kracht. Juist als je even niet lekker in je vel zit 'hup' naar buiten. Veel kennis opgedaan in de praktijk en diverse opleidingen gevolgd. Ervaringsdeskundige op gebied van bekkenbodemproblemen en diastase problematiek. 

"Elke blessure is kàk, maar een prachtig leermoment."

Colette Karman

Trainer

Colette (1987) “Richt de wereld in naar je eigen zin”.

Graag buiten, moeder van 3 prachtige prinsesjes, sprinten op de fiets, hollen en rennen met de kids, hardlopen in het bos. Dol op family-time, waardeert de kleine dingen in het leven, bezoekje kinderboerderij, koekjes bakken, series kijken en met de neus in de zon.

Naast trainer werkt Colette als woonbegeleider op een (3 jaar durend) ontwikkelingstraject voor jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Samen met de student werkt ze aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling. Het begeleiden van studenten tot zelfredzaamheid op zowel werk als persoonlijk vlak geeft enorm veel voldoening en energie.