Outdoor Workouts hersteltraining is een total body workout gericht op het herstel van jouw lichaam tijdens of na een blessure (postpartum). Net bevallen of lang niet gesport? Samen bouwen we jouw belastbaarheid op.

    Outdoor Workouts hersteltraining is gericht op het herstel van jouw lichaam vanaf 6 weken na je bevalling. Tijdens de training werken we aan een actief herstel van je lichaam en opbouw van je conditie. Specifieke aandacht voor beter functioneren van je bekkenbodem, buikwand, houding én persoonlijk aandacht voor jouw herstel zorgen ervoor dat jij beter belastbaar bent. Elke week 1à 2 keer sporten in de frisse buitenlucht geeft positieve energie en maakt je sterk. Lekker kletsen met andere dames maakt dat de tijd vliegt en je met een positieve mindset naar huis gaat.

    Yes, een nieuwe wereldburger is geboren! 6 weken na je bevalling mag je in overleg starten met sporten. Wij zien het zo: na je bevalling is er sprake van een blessure, deze verdient aandacht en herstel, deze verdient oefening en opbouw van belastbaarheid. Dit gaat niet vanzelf, daar mag je wat voor doen. De naam ‘Back in Shape’ is wellicht een hippere hedendaagse term, maar refereert ook aan een lekker strak figuurtje. Dit is juist niet waar wij ons mee bezighouden. Tijdens de training werken we aan je herstel, zodat jij je weer fit voelt en energie opdoet. We gaan niet knallen en de kilo’s vliegen er niet direct vanaf. Uiteraard zijn ook de ‘looks’ belangrijk, maar herstel van binnenuit komt eerst.