Start your Outdoor Workouts Now. Meld je aan middels het inschrijfformulier. Na aanmelding sport je meerdere malen per week voor 39,50 euro p/m. Trainen in de buitenlucht maakt je mentaal en fysiek sterker. Samen sporten met plezier is de dé motivator om meer te bewegen en geeft jou positieve energie.

“Move that body and have some fun”.

 

Soms valt het niet mee om (weer) een sportroutine op te pakken. In je hoofd ben je er al tijden mee bezig, maar daadwerkelijk je sportschoenen aantrekken en gaan kan een enorme drempel zijn.

“Niet denken maar doen”.

Zet die eerste stap, stop met nadenken en ga het doen. Er is namelijk altijd wel een reden om niet te starten. En als je bent gestart is er altijd wel een reden om niet te gaan. Dit zijn de redenen om samen te sporten. Als je twijfels hebt over zal ik wel of zal ik niet is er altijd iemand met een enthousiaste glimlach tegen je zegt: “tot op de training”, ook als je haar slecht zit, je broek té strak, je hoofd vol negativiteit, je werk stress geeft, je kinderen snotneuzen hebben of je partner een ultra slechte bui.