Kirsten Regtop komt in actie om psychisch geweld sneller te stoppen, om zo te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

Op maandag 28 juni & dinsdag 29 juni is er nog plek om deel te nemen aan de masterclasses over huiselijk geweld.

Kirsten Regtop geeft deze masterclasses samen met (ervarings)deskundigen. Meer informatie hierover vind je op KirstenRegtop.com/benefiet

Hoe signaleer je het? En hoe kom je in actie? Deze betaalde masterclasses zijn in eerste instantie bedoeld voor professionals in de (lokale) hulpverlening. De opbrengst van deze benefietactie gaat naar Stichting het Verdwenen Zelf: een stichting die zich inzet voor slachtoffers van psychisch geweld binnen gezinsrelaties. 

 

Kirsten Regtop

Huiselijk geweld sneller stoppen: dat is mijn missie. Daarom train ik sinds 2017 hulpverleners om huiselijk geweld te signaleren, bespreekbaar te maken en passende hulp te bieden.

Voor 2017 coördineerde ik in Utrecht de aanpak van huiselijk geweld voor de wijkteams en werkte ik een aantal jaar bij Veilig Thuis Noord Oost Gelderland. Op KirstenRegtop.com deel ik tweewekelijkse tips, ervaringen van hulpverleners, inzichten uit onderzoeken en verhalen van ervaringsdeskundigen (zowel plegers als slachtoffers). In juni vindt – ter gelegenheid van mijn 200ste blog – een benefietactie plaats voor slachtoffers van huiselijk geweld.


0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *